Hogyan süssem a hurkát, hogy ne repedjen ki?
Figyelt kérdés
Fagyottan?Kiengedve?Hideg vagy meleg sütőben?Forgassam sütéskor?Vagy hogyan,mert állandóan kireped.2009. dec. 19. 09:38
1/5 anonim válasza:
Kiengdve és meg kell szurkálni tűvel sok helyen és akkor nem repeszti meg a gőz.
2/5 anonim válasza:
én este kiveszem a fagyóból és másnap sütöm meg (tehát kiengedve), teszek alá zsírt és kicsi vizet, megszúrkálom tűvel, és 1 szer megforgatom, hogy mindkét oldala piros legyen. 180 fokon.
nekem nem szokott kirepedni.
3/5 anonim válasza:
Kiengedve mindenképpen, és először csak halk tűzön, hogy egy kis zsírja kisüljön, majd nagyobbra veheted alatta a gázt és meg is fordíthatod.
5/5 anonim válasza:
Én fagyottan szoktam beletenni a tepsibe és sütni. Nekem nem reped szét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!