Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Meddig lehet hurkát, kolbászt...

Meddig lehet hurkát, kolbászt tároli fagyon?

Figyelt kérdés
2010. máj. 18. 20:20
 1/6 anonim ***** válasza:
fagyasztva tárolni??? hány °C-on?
2010. máj. 18. 20:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
51%
Nálunk a következő disznóvágásig ki szokta bírni a hurka-kolbász a fagyasztóban (1 év).
2010. máj. 18. 21:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
75%
6-8 honapig tuti, fagyasztoba
2010. máj. 18. 21:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 doboszoli ***** válasza:
100%
A hurka akár egy év is, a sütőkolbász 3 hónap után már veszít a minőségéből.
2010. máj. 19. 18:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan fóliahegesztőd van, amivel ki lehet szippantani a levegőt, akkor a kolbász is eláll egy évig.
2010. máj. 19. 20:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 Főzős Laci ***** válasza:
Mivel sertéshúst tartalmaz,ezért a maximum:6 hónap,-18 fok alatt.Utána valószínűleg már avas lesz.Ja,a véreshurka szerintem max:3 hó.
2010. máj. 25. 20:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!