Meddig lehet hurkát, kolbászt tároli fagyon?
Figyelt kérdés
2010. máj. 18. 20:20
1/6 anonim válasza:
fagyasztva tárolni??? hány °C-on?
2/6 anonim válasza:
Nálunk a következő disznóvágásig ki szokta bírni a hurka-kolbász a fagyasztóban (1 év).
4/6 doboszoli válasza:
A hurka akár egy év is, a sütőkolbász 3 hónap után már veszít a minőségéből.
5/6 anonim válasza:
Ha olyan fóliahegesztőd van, amivel ki lehet szippantani a levegőt, akkor a kolbász is eláll egy évig.
6/6 Főzős Laci válasza:
Mivel sertéshúst tartalmaz,ezért a maximum:6 hónap,-18 fok alatt.Utána valószínűleg már avas lesz.Ja,a véreshurka szerintem max:3 hó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!