Hogyan kell a közértben megvásárolt házi hurkát és kolbászt megsütni hogy ne durranjon szét?
Figyelt kérdés
2010. márc. 7. 13:57
2/4 anonim válasza:
Pici vizet tégy alá,és tűvel szúrkáld meg a bőrét.
3/4 anonim válasza:
Én már mindent megpróbáltam,évek óta küzdök ezzel,mindíg szétmegy.ZS
4/4 anonim válasza:
Én is így voltam vele sokáig.
Mostmár így sütöm, és nem durran szét:
Mindig meg kell szurkálni, hideg sütőbe tenni, bő zsíradékban (kb félig lepje el) és viszonylag alacsony (kb.180 C)hőfokon kell lassan sütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!