Melyiket szereted jobban? A gyulai vagy a csabai kolbászt?
Figyelt kérdés
Én a gyulait.
Újhagymával és zsíroskenyérrel.
2011. okt. 5. 21:26
1/10 anonim válasza:
OFF: Ezt a 12 éves kislány kérdése ihlette, akt csúfolnak az isiben azért meg kolbászt és hagymát uzsonnázik?
2/10 A kérdező kommentje:
Igen, a paraszt kislány. :D
2011. okt. 5. 21:30
3/10 anonim válasza:
Nem tökmindegy? Egy cég a kettő!
5/10 anonim válasza:
én bármelyiknek örülnék, ha lehetne kapni itt Angliában! :(
6/10 anonim válasza:
Egyiket sem,mert már nem jó a minősége. Vagy a házi kolbászt,vagy a borotai kolbászt,amelyik házijellegű.
7/10 anonim válasza:
off:)))
-Miért sírsz kisfiam? -kérdi a néni a kisgyereket az utcán.
-Mert anyukám elküldött a boltba, és nem tudom, mit mondott: Csaba, hozz gyulait! vagy Gyula, hozz csabait!
-Nahát,nahát, ezt könnyű eldönteni. Hát hogy hívnak?
- Józsikának.
8/10 anonim válasza:
Jó kis házikolbásznak nincs párja,falun szoktam venni az árusoktól!
9/10 doboszoli válasza:
Az a baj valóban, hogy a gyárban, elfelejtettek jó kolbászt csinálni. 30 éve mindkettő kiváló minőségű volt, szerettem is. Mára csak a horror ára jelzi a gyártót.
Sajnos a távolság miatt, tradicionális ottani házihoz nem jutok hozzá.
Itt ragadnám meg az alkalmat, ha valaki arrafelé él, szívesen vásárolnék-csrélnék vele, megízlelendő kölcsönösen a két tájegység ízeit.
Privátban megbeszéljük!
10/10 anonim válasza:
Büszke gyulai lakosként egyértelmű, hogy melyiket választom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!