Hogyan kell úgy virslit főzni, hogy ne repedjen szét?
Figyelt kérdés
Először felforralom a vizet, és utána teszem bele a virslit. Amire újra felforr egy része már szét is reped. Hol a hiba? Segítsetek!2008. aug. 16. 13:51
1/7 anonim válasza:
szurkáld meg egy villával.
azért reped szét, mert gőz fejlődik benne, ha az ki tud jönni, akkor nem veti szét.
2/7 anonim válasza:
nekem sosem reped szét. Én rögtön belerakom a virslit a vízbe és a kettőt egyszerre melegítem fel. Amikor forr a víz várok kb. 5 percet és leveszem a gázról, majd hideg víz alatt leöblítem.
3/7 anonim válasza:
A virsli meg van főzve, főzni, nem kell. Akkor reped szét, ha forralod. Amikor a víz gyöngyözni kezd, zárd el és ha a melegvízben átmelegszik úgy tökéletes.
4/7 anonim válasza:
Igen egyszerű a megoldás, még mielött beletennéd a vízbe, szedd le róla a műbelet, és főzd pár percig. Ha villával le is ellenőrzöd hogy jó-e nem fog szétrepedni.
5/7 anonim válasza:
erre egyszerű a válasz ne főzd meg a virsli már amúgy is kész van ha meg hideg tebb be a mikroba 45 mp-re persze a "héja" nélkül
6/7 anonim válasza:
Vízzel együtt kell melegíteni, nem a lobogó vízbe tenni.
7/7 daMisch válasza:
Most minek variáltok?
Nem kell mikrózni, meg ilyesmi.
Először is leveszed a héját, és felforralod a vizet.
Ahogy írták, villával megszurkálod.
Ha megfő, kiveszed, leöblíted, megeszed.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!