A debrecenit is úgyanúgy meg lehet főzni, mint a virslit, vagy az úgy nem az igazi és sütni kéne?
Figyelt kérdés
nincs olajam, meg serpenyőm sem, szóval max lábos alján tudom saját zsírjába, vagy kis vajjal, vagy maradna a főzés2011. ápr. 22. 17:42
2/5 anonim válasza:
Én főzve szeretem, sütni a sütnivaló nyers kolbászt szoktam.
3/5 anonim válasza:
főzve is nagyon finom, és nem is olyan zsíros.
4/5 anonim válasza:
Ha vacsorának akarom, akkor főzöm és mustárral eszem.
Ha ebédre, akkor sütöm és karikára szelt sült krumplit csinálok hozzá valami salátával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!