A teljeskiörlésű rozsliszttel lehet ugyanúgy főzni? Rántásba, rántott húshoz illetve nokedli készítéshez használhatom?
Figyelt kérdés
2011. febr. 18. 22:13
1/4 anonim válasza:
Hogyan lehetne pontosan úgy mint a fínomliszttel ha egyszer olyan anyagok is vannak benne amik a fínomlisztben nincsenek.Vettem egyszer teljes kiőrlésű kenyeret, először és utóljára.
2/4 anonim válasza:
Rántásban is olyan liszt kell ami gyorsan dagad a teljes kiőrlésű pedig nem az.Már a réteslisztből se lesz jó rántás.
3/4 anonim válasza:
A rozsliszhez szejtánt kell keverni, mert nincs benne sikér.
Így csinálhatsz belőle nokedlit, de koszbarna lesz.
Rántásba nem jó.
Mi az okod a búzaliszt mellőzésére?
4/4 anonim válasza:
Ugyanúgy használhatod a tk rozslisztet, persze, de azt kalkuláld bele, hogy a rozsnak elég markáns íze van. Panírozáshoz tökéletes lesz, rántásba a helyedben inkább graham vagy tk tönkölylisztet használnék (használok is. azt vedd figyelembe, hogy elszínezi az ételt és sokszor nem túl gusztusos a végeredmény), nokedlibe pedig szerintem felesben érdemes keverni fehérliszttel, hogy még élvezhető legyen a végeredmény, de azért egészséges is legyen az étel.
Használd bátran a teljes kiőrlésű liszteket, kísérletezz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!