Mire használhatom a konyhai mozsaramat?
Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 12:53
1/6 anonim válasza:
Pl fűszereket összetörni. Én szoktam saját fűszerkeveréket csinálni : egész bors, fűszerkömény stb és a mozsárba durvára töröm. De pl diót, mogyorót, mandulát is törhetsz finomra, durvára.
2/6 anonim válasza:
Én a fűszereket töröm benne (bors,boróka,mustármag,koriander,szekfűbors....)
A quacamole-t abban csinálom.
Persze ez gránit mozsár, nem a régi réz.
3/6 A kérdező kommentje:
köszi! az enyém is gránit.
2009. máj. 26. 13:06
4/6 anonim válasza:
Grillázst törni.
Zabpelyhet törni.
5/6 anonim válasza:
Ha egészséges, vegyszermentes fűszerkeveréket akarsz készíteni, tedd mozsrba a hozzávalókat és egy kis -lehetőleg durva-sót. A só segít könnyebben összemorzsolni a többi fűszert. De pl. kristálycukrot is morzsolhatsz össze szárított citrom-vagy narancshéjjal, csak fantázia kérdése.
6/6 anonim válasza:
Én legtöbbször sütihez csokit vagy kekszet török benne.Fent leírtakon kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!