Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mi a titka annak, hogy a sült...

Mi a titka annak, hogy a sült csirke ropogós legyen?

Figyelt kérdés
Nincs grillező nyárs a sütőmben, csak grillfunkció.
2009. dec. 17. 11:15
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

eg y kiló sóra fektesd rá ízesítés nélkül, és így süsd! Semmi más nem kell!


Ha már sül, akkor meg kend meg tejjel, mikor már majdnem kész az utcsó öt percben!

2009. dec. 17. 12:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!