Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A mélyhűtött filézett tengerih...

A mélyhűtött filézett tengerihalat, hogy tudom megsütni úgy, hogy ne essen szét? Serpenyőben.

Figyelt kérdés
2009. dec. 4. 00:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Először is, egy jó minőségű serpenyő kell hozzá, hogy ne ragadjon le. Mikor beteszed a serpenyőbe, süsd nagy lángon mindkét oldalát, hogy kérget kapjon, csak utána vedd le a hőfokot és lassú tűzön süsd, hogy átsüljön.
2009. dec. 4. 06:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
38%
Süssd fritözben.
2009. dec. 4. 07:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
63%
ma 07:35-ös: és utánna halászhatja a picike kis haldarabkákat az olajból....
2009. dec. 4. 07:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
69%
Még fagyottan fűszerezd be, és úgy süsd, ne várd meg, amíg felenged.
2009. dec. 4. 08:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én így csinálom! Először is kiveszem és hagyom kiengedni. Majd ráteszem egy konyharuhára, hogy teljesen feligya az összes nedvességet (ha papírtörlőre teszed az ráragad), majd befűszerezem és kirántom vagy paprikás lisztbe forgatom és hirtelen megsütöm.

Ha fagyott állapotban sütöd, akkor a forró olaj hatására a víz kicsapódik, az olaj kifröcsög mindenfelé és szétesik a hal!

2009. dec. 4. 20:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!