A mélyhűtött filézett tengerihalat, hogy tudom megsütni úgy, hogy ne essen szét? Serpenyőben.
Figyelt kérdés
2009. dec. 4. 00:22
1/5 anonim válasza:
Először is, egy jó minőségű serpenyő kell hozzá, hogy ne ragadjon le. Mikor beteszed a serpenyőbe, süsd nagy lángon mindkét oldalát, hogy kérget kapjon, csak utána vedd le a hőfokot és lassú tűzön süsd, hogy átsüljön.
3/5 anonim válasza:
ma 07:35-ös: és utánna halászhatja a picike kis haldarabkákat az olajból....
4/5 anonim válasza:
Még fagyottan fűszerezd be, és úgy süsd, ne várd meg, amíg felenged.
5/5 anonim válasza:
Én így csinálom! Először is kiveszem és hagyom kiengedni. Majd ráteszem egy konyharuhára, hogy teljesen feligya az összes nedvességet (ha papírtörlőre teszed az ráragad), majd befűszerezem és kirántom vagy paprikás lisztbe forgatom és hirtelen megsütöm.
Ha fagyott állapotban sütöd, akkor a forró olaj hatására a víz kicsapódik, az olaj kifröcsög mindenfelé és szétesik a hal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!