Hogy készítik vendéglátóhelyeken a nagyméretű krumplilángost? Nagy sütőlapon, sütőben, serpenyőben vagy hogyan?
Figyelt kérdés
2010. márc. 30. 19:20
1/1 anonim válasza:
Hozzávalók: 0,5 kg liszt, 35 dkg főtt krumpli, 2,5 dkg élesztő,pici só, 2 tojás, és egy kevés szóda víz, ha kell
olaj
Elkészítése: A lisztben elmorzsolod a krumplit, hozzáadod a tojásokat,és a felfuttatott élesztőt, jól összedolgozod. Kinyújtod kb ujjnyi vastagságban, kiszaggatod vmi kerek tállal, minél nagyobb a tál, annál nagyobb lángost lehet belőle csinálni. Bő, forró olajban kisütöd, beolajozod (de nem a forróval) az ujjaidat és könnyen tudod a kezedben nyújtani a tésztát még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!