Be fogják már végre valaha tiltani a magyarországi vendéglátóhelyeken a dohányzást, vagy ebben is az EU-utolsók kívánunk majd lenni?
Lassan, de biztosan, az EU-tagállamog betiltogatják a vendéglátóhelyeken történő füstölgést. Mire vár Magyarosrzág? Vezessük már be mi is a dohánytilalmat.
KÖZBEVÁGOTT PATÓ PÁL ÚR: Ejj, ráérünk arra még. ????
Az első válaszoló..hát,hogy is mondjam,enyhén szólva dührohamot kaphatott :)
Nem fogják betiltani.
első válaszoló bagó jani!
A bagósokat ezer éve hagyják élni, de a bagósok a nem bagósokat egyszerűen nem hajlandók élni hagyni. A betiltásra éppen emiatt volna szükség.
Akkor inkább zárják be a dohánygyárakat,és legyen ez is tiltott ,mint a fű!
Mert ha én magyarországon megveszek valamit legálisan,aminek a 80%át adóként az állambácsi nyulja le,akkor azt a dolgot nehogymár illegális legyen használni.Basszus
nem a dohányzást kell betiltani, hanem a másik emberek orra alá pöfékelést maflák. nem fogjátok fel, hogy eszement idegesítő?
Nomeg lehetne rajta még külön +50% közterület-takarítói járulék MINDADDIG, amig a bagósok az utcát, teret, parkot hamu- és csikktartónak nézik.
Nem kéne általánosítani!Én soha nem dobálom el az utcán a csikket,sőt nem is szoktam dohányozni utcán.
A kérdés a vendéglátóhelyekről szólt,eddig is voltak dohányzó és nemdohányzó vendéglők.Akit zavar a cigi füst az ne menjen dohányzós helyre ennyi.De ha én beülök a kedvenc kiskocsmámba akkor ne hogy már ne gyujthassak rá egy sör mellett.Egy doboz cigi átlag 600ft,ebből adó kb 480ft.Számold már ki mit kaszál az állam ezen.Ebből a pénzből nyugodtan fizethetnék az utcaseprőket is,ugy is nagy a munkanélküliség.Én nem mondom hogy senki nem dobálja el a csikket az utcán,és azt sem hogy ez helyes lenne.De a nem dohányos meg ugyanugy eldobja mondjuk a csokispapírt.Mi a különbség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!