Mi lehet a különbség a svájci és a magyarországi h1n1 oltóanyag között?
Figyelt kérdés
Nálunk, Szerbiában a svájci kerül majd használatba, ezért érdekel.2009. dec. 5. 17:26
1/4 anonim válasza:
Ez komoly, hogy a svájci oltóanyagot fogják itt beadni az embereknek? De szerintem a magyar a jobb 2 okból:
-A WHO, ÁNTSZ és Londonba (független) a magyar oltóanyag benne van a 4 legjobba!
-Meg ki tudja hogy a svájciak miket pakoltak bele. Jóvan a magyart se ismerjük, de ugyan ezzel az eljárással csinálják már 10 éve, csak a vírust kellett benne kicserélni!
2/4 anonim válasza:
Első vagyok azt akartam írni, hogy Londonba a magyar oltóanyagot azt legjobb 4-be tették bele
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
ma 17:52
Persze, hogy a magyar az első 4-ben van! Ha jól tudom nincs is több engedélyezett H1N1 vakcina.
Még valami: a Novartis se tegnap kezdte a gyógyszergyártást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!