Be fogják már végre valaha tiltani a magyarországi vendéglátóhelyeken a dohányzást, vagy ebben is az EU-utolsók kívánunk majd lenni?
Lassan, de biztosan, az EU-tagállamog betiltogatják a vendéglátóhelyeken történő füstölgést. Mire vár Magyarosrzág? Vezessük már be mi is a dohánytilalmat.
KÖZBEVÁGOTT PATÓ PÁL ÚR: Ejj, ráérünk arra még. ????
Azért, mert azért nem járok magyar kocsmába, mert ott teveszarral töltött rudat, szívnak, s fújnak.
Ha nem lehetne, akkor elmennék. De talán még egy darab kocsma sincs Mo-on, ahol ne szabadn a bagózni.
Amúgy a lakóhelyem szerinti országban szerencsére lehet kocsmázni, billiárdozni, bármit csinálni mivel itt egyetlen fallal és plafonnal ellátott vendéglátóhelyen sem szabad bagózni, mivel a törvény tiltja.
A kocsmákból, diszkókból mégis hömpölyög a tömeg, tehát forgalomesés SINCS. A baj csak az, hogy mégtöbb bagócsikk az utcán...
Januártol itt sem lehet majd bagózni a kocsmákban.De azt nem hiszem el,hogy eddig nem találtál itthon magadnak füstmentes italozó egységet.
Én is tisztában vagyok vele,hogy a dohányzás antiszociális szokás.A legszemetebb drog,amit valaha piacra dobtak,és az állambácsi a díler!
De hát ezt elfogadtuk ugye mert amit a törvény enged az nem lehet olyan vészes dolog,gondolják az emberek.Meg hát a kocsma az kocsma.Hidd el nap mint nap megfordul a fejemben,a leszokás,de nem egyszerű...
Az elős vagyok:Persze hogy kiborultam, már tele a tököm ezekkel a kérdésekkel. AKkor is, igazam volt. Ráadásul aki írta: jogos, aminek 80át perkálom viktóriónak azt hagy szívjam már legálisan, ráadásul a kedves kérdező úgyse megy kocsmákba stb. Meg kéne normális elszívó berendezés. Én dohányzok, a megállós tilalommal, meg az aliljáró tilalommal pl. teljesen egyetértek.
első voltam.
ÉN NEM DOBÁLOM EL A CSOKIPAPÍRT SEM. AHOGYAN MÁST SEM!
S HA ÉN ESETLEG ALKOHOLT ISZOM, ANNAK FELHŐJÉT NEM FÚJOM SZÉT 10 MÉTER SUGARÚ KÖRBEN....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!