Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Milyen gyorsan (5-10 perc)...

Milyen gyorsan (5-10 perc) elkészíthető reggelit tudtok ajánlni?

Figyelt kérdés
Szeretném változatosabbá tenni a reggeliket, hogy ne mindig ugyanaz a néhány étel legyen (virsli, tojásránotta, melegszendvics). Tudtok mondani max. 5-10 perc alatt elkészíthető változatos reggeliötleteket? Akár teljesen újfajta dolgokat, vagy ismert dolgok kreatív variálását. Ha meleg étel, az még jobb.

2014. jan. 11. 21:53
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Ez jól hangzik. A főzésben én a hosszas pepecselést, ezért írtam az 5-10 percet a kérdésben. Ha van még ötlet, akkor írjatok.

Esetleg meg is írhatjátok, hogy mit csináltatok reggelire magatoknak mondjuk az elmúlt néhány napban. Ez is adhat ötleteket az olvasóknak. :)

2014. jan. 15. 08:46
 22/27 anonim ***** válasza:

Ma: 1 kakaos csiga a Cserpesben

Tegnap: Piritott toast,selyemsonka,lapkasajt,retek+ 1 pohar facsart narancsle

Hetfo: Rantotta 2 tojasbol,paradicsom,1 piritott toast

Vasarnap: leveles tesztabol sutottem ki 1 croiassant+ vaj+ 1 pohar facsart narancsle

Szombat: turmix: 2 doboz natur joghurt+1 marek malna+1 banan.

2014. jan. 15. 10:34
 23/27 A kérdező kommentje:
Köszi, a toast-ot általában hanyagolom, pedig az tényleg dob a dolgokon a sima szendvicshez képest.
2014. jan. 15. 17:56
 24/27 anonim ***** válasza:
A kicsit tovább sütni az úgy 15 mp, és folyjon be alulra is, hogy mindenhol legyen tejföl. Kicsit kicsapódik a víz, enyhén leves lesz, de úgy a jó.
2014. jan. 15. 21:16
 25/27 anonim ***** válasza:
Toast alatt konkretan a Ceres tonkolybuzas szeletelt kenyeret ertem.Azert szeretem,mert vekony de tomor. A szendvicsben a felteket tartom a fontosnak,nem a kenyeret. Ez a fajta teljes kiorlesu, igy van benne tapertek es mar onmagaban is izes lenne a tonkoly miatt:) ezert eszem ezt.
2014. jan. 15. 22:25
 26/27 A kérdező kommentje:
A tejfölös dolgot majd kipróbálom. Gombából tudtok mondani ötleteket? A gombás tojást tudom, milyen szokványos gyors reggelit lehet még feldobni könnyen gombával?
2014. jan. 16. 11:06
 27/27 anonim ***** válasza:

A gombat nem szeretem tojassal semmi formaban.

Piritott toastra szoktam gombakremet tenni es paradicsomot.

Illetve egy gombafejet felszeletelek, megpiritom olivan majd egy toastra teszek egy kis natur kremturot es ra egy-ket gombaszeletet.

2014. jan. 16. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!