Könnyű, kb.20 perc alatt elkészíthető sütik receptjei? /link/
szóval a suliban sütit kell készítenünk (állítólag erre kapunk jegyet is),de persze akkor már ne 2 személyes kis valamit csináljunk hanem olyat amivel pár tanárt is megkínálhatunk.Tudnék én is keresni és már meg is volt szóval van pár tipp.Csak véleményre lennék kíváncsi.Esetleg neked van valami egyszerű kedvenced..akkor szívesen fogadnám az ajánlatodat.A lényeg,hogy 45 a percebe beleférjen.Előkészületekkel,mosogatással,pakolással egyben.: D
(úgy is lehet,ha pl.: palacsintát készítünk előre elvisszük bekavarva és ott sütjük ki,a több idő elnyerése érdekében)Lehetnének akár falatkák is amit könnyen és hamar eltudnak fogyasztani.
Előre is köszönöm! :)
Ezt szoktam csinálni én is, hamar elkészül. Ti úgyis csinálhatjátok, hogy már előre elkészítitek a tésztát és a pudingot, hogy a suliban már sütni kelljen.
Tipp 1: bármilyen más pudinggal is készíthetitek, akár vegyesen is.
Tipp 2: csináhatjátok fordítva is: fehér tészta (kakaó nélkü) és csokipuding vanília helyett.
Remélem, tudtam segíteni!
Csokis brownie. Kb. 30 perc alatt megvan.
Vagy, bögrés sütik :D
A muffinok elég gyorsak, ebbe a recepbe a szilvát helyetesitheti előre kimagozott megy is.
köszönöm szépen : D
első a tied korrekt válasz volt.
még szívesen fogadom a válaszokat ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!