Milyen gyorsan (5-10 perc) elkészíthető reggelit tudtok ajánlni?
Azt tudom, hogy a fantázia szab határt, de a főzésben nekem nincs sok fantáziám, ezért örülök, ha írtok ötleteket. :)
A gomba is jó ötlet, azt nemigen szoktam enni reggelihez, pedig annak az íze tényleg adhat némi variációt a szokványhoz képest.
A krémek is jó ötletek, bár azt előre ki kell kevergetni. A bolti krémek nekem nem nagyon szoktak ízleni.
Az amerikai palacsinta/gofri ilyen hamar elkészül? Bár gofrisütővel lehet, de olyanom nincs.
Tejfölös tojás: tükörtojásra (én jól megsütöm, nem szeretem, ha nyers) tejfölt teszel, icipicit sütöd még.
Kása alatt nem tejbegrízt értettem. Innen is szemezgethetsz:
Nem dísz, dehogy. :)
Nem 1 kanál kell rá, hanem hogy kissé ússzon benne, mindenhol befedje, alatta is legyen. Nagyon fincsi, az említésére éhes leszek.
Az amerikai palacsinta szuper, mert hipergyors es hiperfinom. Ha Jamie Oliver receptjet valasztod,az a legjobb,mert azt edesen es sosan is fogyaszthatod! Nekem 15perc az egesz muvelet, a kezdestol a talalasig. Eheted magaban porcukorral, mezzel, gyumolcsokkel, juharsziruppal, lekvarral vagy baconnel, vajjal, zoldsegekkel.!
A gomba egyebkent jo otlet, szallodakban nagyon sokszor van gombas omlett, parolt gomba piritossal, turokrem gombaval stb.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!