Három perces süti, nagyon finom, először el sem hittem, hogy tényleg három perc alatt kész, pedig de:) itt egy link, de ha beírod a keresőbe több változatot is találsz.
Ja azért három perces mert addig kell mikrózni, én legmagasabb fokozaton szoktam három percig.
2010. szept. 30. 14:24
4/11 anonim válasza:
Gesztenyepüré+darált háztartási keksz+vaj(margarin)+cukor(ízlés szerint, nem írok dkg-t),összegyúrod, tepsi alján szétnyomkodod, majd vanília puding(főzve, sűrítve), babapiskóta(rumos tejben átitatva, majd megint a puding.Tetejére keményre vert tejszínhab, pár szem meggy és csokireszelék.Nem kell sütni és bár több mint 10 perc, édes és finom.
2010. szept. 30. 14:24
5/11 anonim válasza:
14,24-nek köszi:) megyek veszek babapiskótát:)) hát ,hogy lehet így fogyózni ha ilyeneket olvasok:))
2010. szept. 30. 14:29
6/11 anonim válasza:
Banános fánk.
-Készíts egy egyszerű nokedlitésztát kb 30-35 dk liszt,tegyél bele 1 csomag sütőport, 2-3 tojás, víz (1-2 perc)
-villával törj össze 1-2 érett banánt és add a nokedlitésztához
-forró olajba kanalazz kisebb evőkanálnyi adagokat, és a tüzet kisebbre véve süsd meg
-az olajból kiszedve azonnal hempergesd meg fahéjas porcukorban.
Egyszer váratlan vendégeim jöttek, kiszaladtam a konyhába, feldobtam a serpenyőt/olajat a tűzhelyre, mire az olaj megmelegfedett kész volt a banános/sütőporos nokedli és néhény perc alatt kisütöttem egy adagot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!