Van olyan étel, hogy mintha székelykáposzta lenne, de hús helyett kolbász van benne? Hogy kell főzni azt?
Figyelt kérdés
Nincs itthon csak karikára vágott gyulai kolbász meg savanyú káposzta. hagyma van.2013. nov. 20. 20:21
1/4 anonim válasza:
pörkölt alap, rá a káposzta a kolbász, esetleg rizs, vagy gersli, és víz...
2/4 anonim válasza:
Pörkölt alapra ráteszed a savanyú káposztát,annyi vizzel felöntöd, amennyi ellepi. amikor félpuha akkor beleteszed a karikára vágott gyulait.
ha akarod, egy kis tejfölös habarással be is habarhatod, de anélkül is finom.
3/4 anonim válasza:
Én egyszer a koleszban olyat csináltam, hogy kis olajon megpirítottam valami kolbászfélét, utána rátettem a káposztát. Együtt pirítottam egy kicsit, aztán tejfölt rá. És ezt az egészet spagettira tettem. Nagyon finom volt, ahhoz képest, hogy amolyan kényszer szülte koleszkaja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!