Székelykáposzta darálhúsból?
Figyelt kérdés
Valaki csinált már,illetve milyen úgy az ize,nem nagyon tudom elképzelni,de fel kellene már használni a husit,meg a káposztát is...2013. jan. 11. 19:53
1/9 anonim válasza:
Csinálj belőle gombócokat, úgy mintha töltöttkáposztát csinálnál, csak nincsenek betekerve levélbe. Székelykáposztának nem igazán tudom elképzelni.
2/9 manor válasza:
Darált húsból miért székelykáposztát akarsz csinálni?:)
3/9 A kérdező kommentje:
Mert azt szeretnék enni... Megvan:) Toroskáposzta:P
2013. jan. 11. 20:05
4/9 anonim válasza:
Szerintem a toroskáposzta sem darálthúsból van. Csinálhatsz rakottkáposztát is, az is finom. De ha mindenképp székelykáposztára vágysz, akkor próbáld ki. Nagyon rossz nem lehet.
6/9 anonim válasza:
Kolozsvári rakott káposztát inkább!
7/9 doboszoli válasza:
Kissé bizarr ötletnek tűnik elsőre, de kivitelezhető.
Talán valahogy így születnek az "új" ételek...
8/9 anonim válasza:
Erre szoktam mondani:
"A lenyelt kaja nem beszél" = mármint arról, milyen volt a kinézete, amikor még a fazékban volt, ha az íze jó, akkor nem mindegy?
Egyébként is összerágod, ugye? :))))
9/9 doboszoli válasza:
Nem vitaképpen,(tényleg nem) de idézném Szamosi Feri bátyám
(Venesz-díjas mesterszakács, és a barátom) általam nagyon osztott mondását:
"Először a szemünkkel eszünk!"
Mindemellett el tudom képzelni a tányéromon a darált húst savanyú káposztával egybepárolva, gyenge rántással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!