Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Lehetséges, hogy a sóval...

Lehetséges, hogy a sóval eltett darált paprikám megpenészedjen?

Figyelt kérdés
Befőttesüvegbe raktam. A paprikát aprítóval összevágtam, jól besóztam, majd kicsit állni hagytam. Állás után jól kinyomkodva üvegekbe töltöttem. Lekötöztem.
2013. okt. 21. 15:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen ha nem volt elég tiszta az üveg ..
2013. okt. 21. 15:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

hát ez így még nem sokat ér, a só tartósít, persze, de ha nem dunsztolod, akkor az üvegben és a nem elég alaposan megtisztított paprikán maradó szennyeződésektől bizony penészedni, rohadni fog

pláne, ha nem hideg helyen tartottad

2013. okt. 21. 15:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, valóban nem dunsztoltam, és ugyan a paprikát megmostam, de lehet hogy nem elég alaposan?


máskor erre jobban figyelek

2013. okt. 21. 16:14

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!