Régen a menzán valamilyen darált szerű hús volt rárakva a sóskára, hogy lehet elkészíteni?
Figyelt kérdés
köszönöm a segítséget.2013. ápr. 6. 11:13
1/2 paya válasza:
A húst elkészités,pl.:sütés,párolás,fözés után darálod le.Ellenben a darálthúst még nyersen darálják le.ennyi.legalábbis anno 90-es években igy csinálták a sulinkban,de szerintem csak azért mert igy könnyebb volt elosztani.
2/2 anonim válasza:
Szerintem egy szelet egybensült fasírt volt az. Legalábbis régen nálunk azt szoktak a főzelékek tetejére tenni, egy vékony szeletet.Azért a házilag készített fasírthoz nem nagyon hsonlított, elég sok kenyér volt benne, de finom volt akkor:)
Ha így beugrana, és Te is ilyesmire emlékszel, akkor egyszerű a recept.ha kéred le is írom, és biztosan finomabb is lesz, mint a nosztalgiabeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!