Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ha a lent linkelt tortát...

Ha a lent linkelt tortát szeretném elkészíteni holnap, számít az, hogy barna cukrot használok-e vagy sem?

Figyelt kérdés

Ez lenne a recept: [link]


A kérdésem, hogy a karamell készítéséhez sima cukor is jó-e, vagy muszáj barna cukornak lennie? A barna cukor esetleg állagában, ízében is más lesz, vagy csak a színe miatt alkalmazzák ezt a receptben? Nincs itthon barna cukrom, tehát ha nem történne katasztrofális változás, maradnék a rendes cukornál :)


Előre is köszi a segítséget!



2013. jan. 18. 23:42
 1/4 anonim ***** válasza:
A kristálycukor is tökéletes :)
2013. jan. 19. 00:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Ízében minimálisan különbözik a fehér cukortól. A barna cukor nádcukormelaszt tartalmaz (mert előfordul, hogy nem is nádcukorból készítik, hanem cukorrépából), ez adja a jellegzetes színét és ízét. Ha nem Michelin-csillagra hajtasz, és ennek tudatában eszi a tortát a család/vendégek, akkor simán mehet a fehér cukor :)
2013. jan. 19. 00:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi, azt hiszem cukrászversenyre nem nevezek be vele, szóval akkor jó lesz a kristálycukor is :))

Sokat segíttetek! :)

2013. jan. 19. 00:16
 4/4 anonim válasza:
jajj de éhes lettem!
2013. jan. 27. 22:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!