Mennyi ideig főzitek a darált húst?
Figyelt kérdés
Bolognai spagettit csinálok. És lenne még egy kérdésem: Nagyon gáz, hogy raktam hozzá vörösbort? (Kísérletezek ízek terén:D) Remélem nem rontja el a darált húst.2012. nov. 20. 13:47
1/6 anonim válasza:
Én a darált húst nem főzni szoktam, hanem kevés olajon (és persze hagymán) pirítom addig, amíg el nem veszti a piros "nyershús" színét!
2/6 anonim válasza:
Ja! A bor érdekes lehet bele!
Elég jó ötlet bár én még nem próbáltam!
3/6 anonim válasza:
pirítod, nem főzöd. hagymán, fehéredésig pirítod.
4/6 A kérdező kommentje:
Oké kösz, tényleg rosszul írtam, nyílván pirítom kevés olajon:D:D Hát második, most lett kész, kicsit pikáns, elég jó, nekem ízlik, próbáld ki!:D
2012. nov. 20. 14:03
5/6 doboszoli válasza:
Az ilyen kísérletezésekből, sőt látszólagos "mellényúlásból" jött létre a ma autentikusnak mondható ételek jó része.
Ki hitte volna, hogy a mustáros-mézes oldalas, milyen felséges étel?
6/6 A kérdező kommentje:
:D Ja, valóban jó!:D
2012. nov. 23. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!