Darált hús helyett valami olcsóbbat a rakott zöldbabhoz?
Figyelt kérdés
2011. szept. 2. 12:03
1/14 anonim válasza:
Darálj le párizsit. Nem lesz ugyanolyan, de finom úgy is. Én szűkösebb napokon rántani is szoktam párizsit főzelékhez.
Vagy ha szereted a szóját, akkor azt is megcsinálhatod pörköltszerűen és azt teszel hús helyett a zöldbabba. A szóját fele-fele arányban összekevered darálthússal, akkor észre sem venni hogy nem csak hússal készült az étel.
2/14 anonim válasza:
a 40 dekás löncshús is megteszi, pláne, ha egy kis dinsztelt hagymára teszed és jól megfűszerezed.
nagyon kevés zsiradékot hasznélj, mert a konzevrhús zsíros.
3/14 anonim válasza:
a darált lecsókolbász egy kis tejföllel lazítva is használható rakott zöldségekhez.
4/14 anonim válasza:
konzerv darált- vagy löncshús. azért óvatosan vele, mert elég zsiradékos tud lenni. esetleg járj utána, előfordul, hogy kicsit olcsóbb a szója. (nem kell 100%-ban abból, lehet belekeverni is, pl. fele-fele arányban.)
5/14 anonim válasza:
szelet gépsonkából tekercset csinálsz, amit sajttal töltesz, majd panírozod és kirántod.
6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Konzerves vagdalt husit vettem, mert azt találtam a legolcsóbban.
2011. szept. 2. 15:32
7/14 doboszoli válasza:
Rakott kel, zöldbab és társaihoz, kiváló a bőrétől megfosztott hurka. Rizs, hús, fűszer. Kell jobb?
8/14 anonim válasza:
tökéletes a válaszod, de a kérdezőnek nem olcsóbb a hurka sem...:((
ráadásul boltban nem lehet igazán finom rizseshurkát kapni.
9/14 anonim válasza:
Én inkább a szóját javaslom, azt keverd össze ugyanúgy, mint a húsgombcokat...
10/14 anonim válasza:
Párizsit ne használj, és ha lehet, ne is egyél, abban van a legtöbb szemét - tanultam tanfolyamon. Ja, és a virsli is ilyen. Akkor inkább vegyél kolbászt és azt használj, de a párizsit, virslit hagyd ki!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!