Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Darált hús helyett valami...

Darált hús helyett valami olcsóbbat a rakott zöldbabhoz?

Figyelt kérdés
2011. szept. 2. 12:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%

Darálj le párizsit. Nem lesz ugyanolyan, de finom úgy is. Én szűkösebb napokon rántani is szoktam párizsit főzelékhez.

Vagy ha szereted a szóját, akkor azt is megcsinálhatod pörköltszerűen és azt teszel hús helyett a zöldbabba. A szóját fele-fele arányban összekevered darálthússal, akkor észre sem venni hogy nem csak hússal készült az étel.

2011. szept. 2. 12:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

a 40 dekás löncshús is megteszi, pláne, ha egy kis dinsztelt hagymára teszed és jól megfűszerezed.

nagyon kevés zsiradékot hasznélj, mert a konzevrhús zsíros.

2011. szept. 2. 12:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
a darált lecsókolbász egy kis tejföllel lazítva is használható rakott zöldségekhez.
2011. szept. 2. 12:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
konzerv darált- vagy löncshús. azért óvatosan vele, mert elég zsiradékos tud lenni. esetleg járj utána, előfordul, hogy kicsit olcsóbb a szója. (nem kell 100%-ban abból, lehet belekeverni is, pl. fele-fele arányban.)
2011. szept. 2. 12:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/14 anonim ***** válasza:
44%
szelet gépsonkából tekercset csinálsz, amit sajttal töltesz, majd panírozod és kirántod.
2011. szept. 2. 13:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Konzerves vagdalt husit vettem, mert azt találtam a legolcsóbban.
2011. szept. 2. 15:32
 7/14 doboszoli ***** válasza:
85%
Rakott kel, zöldbab és társaihoz, kiváló a bőrétől megfosztott hurka. Rizs, hús, fűszer. Kell jobb?
2011. szept. 4. 19:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

tökéletes a válaszod, de a kérdezőnek nem olcsóbb a hurka sem...:((

ráadásul boltban nem lehet igazán finom rizseshurkát kapni.

2011. szept. 4. 19:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább a szóját javaslom, azt keverd össze ugyanúgy, mint a húsgombcokat...
2011. szept. 7. 20:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Párizsit ne használj, és ha lehet, ne is egyél, abban van a legtöbb szemét - tanultam tanfolyamon. Ja, és a virsli is ilyen. Akkor inkább vegyél kolbászt és azt használj, de a párizsit, virslit hagyd ki!!!!!!
2011. szept. 7. 20:05
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!