Vajgombat talaltam, hogyan keszitsem el?
Figyelt kérdés
barmilyen receptet, tanacsot elfogadok#recept #vajgomba
2013. okt. 7. 23:13
1/3 anonim válasza:
2/3 mustafa33 válasza:
A legjobb tojásos gomba készíthető belőle.
Olajon hagymát pirítsz, bele a felvágott gomba (a szárát keresztbe!), később só bors (paprika), még később elkeverve tojás, tetejére bőven petrezselyemzöld.
3/3 anonim válasza:
Szerintem sokkal nagyobb bűnt nem lehet elkövetni a legtöbb gombával, ami egy kicsit különlegesebb az átlagnál, minthogy hagymás/tojásos/pörköltes/rántott ételt készítünk belőle, aminek folyamán végülis elnyomjuk az ízét, úgy ahogy van.
Készíts belőle jó sűrű gombaragut, levest, rizottót, valamilyen tésztát gombás szósszal, esetleg készítsd el hús mellé köretnek párolva. Ez egy lágy gomba, ne főzd agyon, mert úgy szerintem nagyon puha, nyálkás lesz, én azt nem szeretem pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!