Fagyasztott / mirelit kelt tésztát hogyan készítsem el? A hűtőben vagy szobahőmérsékleten olvasszam ki? Keleszteni kell még, vagy olvadás közben megkel?
Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 10:31
1/2 anonim válasza:
Én általában szobahőn olvasztom, de volt már, hogy 1- percre betettem mikróba, mikor sürgetett az idő (semmi gondot nem okozott, de mivel a mikrohullám mélyebben hatol a tésztába, felgyorsította a kiengedést).
Olvadás közben nem nagyon tud kelni, mert hideg hozzá a tészta.
2/2 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!