Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Fagyasztott / mirelit kelt...

Fagyasztott / mirelit kelt tésztát hogyan készítsem el? A hűtőben vagy szobahőmérsékleten olvasszam ki? Keleszteni kell még, vagy olvadás közben megkel?

Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 10:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Én általában szobahőn olvasztom, de volt már, hogy 1- percre betettem mikróba, mikor sürgetett az idő (semmi gondot nem okozott, de mivel a mikrohullám mélyebben hatol a tésztába, felgyorsította a kiengedést).

Olvadás közben nem nagyon tud kelni, mert hideg hozzá a tészta.

2012. febr. 11. 10:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha levelesre gondolsz, itt van néhány tipp:


[link]


[link]

2012. febr. 11. 17:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!