Min kell átnyomni azt a bolti mirelit gesztenyét hogy püré legyen?
Figyelt kérdés
2010. dec. 31. 20:49
2/10 anonim válasza:
Krumplipaszírozón. Vagy ha ilyen nyomkodós krumplitörőd van azon összetöröd. Mi almareszelővel szoktuk lereszelni.
24/L
3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. dec. 31. 20:56
4/10 anonim válasza:
Én is a krumplinyomóval szoktam, de amíg nem volt olyanom, addig sajtreszelőn csináltam, vagy simán villával, de az macerás is volt és nem is olyan szép csíkokat csinált, de ez a karos-krumplinyomós megoldás mintha erre lenne kitalálva :)
5/10 A kérdező kommentje:
:))
2010. dec. 31. 21:05
6/10 anonim válasza:
Mi régen fokhagyma nyomóval csináltuk :D
7/10 A kérdező kommentje:
:DD
2010. dec. 31. 21:30
8/10 anonim válasza:
Én is fokinyomón nyomom át. A krumplinyomón sok marad rajta pocsékba. BUÉK!
9/10 A kérdező kommentje:
buék neked is :)
2010. dec. 31. 21:35
10/10 anonim válasza:
félfagyosan simán a négyoldalú reszelő kisebb, vagy nagyobb lukú oldalán. a kicsin kis kukacok lesznek
a nagyobbikon vastagabbak. mindegyik jó:))BÚÉK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!