Hogy paszírozzák le a halászlevet?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom a balatoni halászlevet préselik, vagy passzírozzák (nem tudom a szót se, h mi a jó ide), de nem is találtam semmi helyet, ahol ezt a folyamatot leírnák.
A főzéssel úgy érzem kevesebb baj lenne, mint ezzel a művelettel, mert ezt elképzelni se tudom hogy kell, h mivel csinálják és hogy. Ehhez egy kis segítséget pls., s hogy ez mennyire kényelmetlen munka, mert én nagyon szeretem a halászlevet, de a szálkától irtózom, így nekem marad csak a leve. :(
Előre is köszönöm.
2013. okt. 4. 21:17
11/11 anonim válasza:
Nyam-nyam! Attól még az is lehet ugyanolyan jó, mint a mi tiszai halászunk leve! :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!