Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Vágható krém süteménybe?

Vágható krém süteménybe?

Figyelt kérdés

Milyen (fözött) krémet tegyek olyan süteménybe, amiben magas krém (legalább 6 cm) van, hogy szépen szeletelhetö, vágható legyen? Ünnepi alkalomra kellene, ezért fontos, hogy szép is legyen.


Lehetöleg ne krémporos meg puddingos receptet írjatok, mert azt nem szeretjük.


Köszi, ha segít valaki.


2013. okt. 3. 19:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajtkrém (5 cm) és fölé gyümölcszselé (1 cm)?


Nemcsak szép, de mutatós is.

2 féle sajtkrém:

1. mascarpone + zselatin + cukor + vanília

2. mascarpone + liszt + cukor + vanília + tojás, ezt tortaalapra kell ráönteni, és megsütni (50 perc).


Mindkettő rendkívül jól szeletelhető!

2013. okt. 7. 17:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:
De az altalad linkelt kepen a krem a tojashabtol olyan,azt nem lehet zselatinnal elerni,pudingporhoz pedig vegkepp nem kell,az tele van kemenyitovel! Probald kevesebb tejjel elkesziteni,vagy tegyel hozza tejszinhabot. Esetleg a kesz pudingot verd fel botmixerrel. De ne vard azt a kinezeted,mert ahhoz bizony TOJASHAB! kell.
2013. okt. 7. 22:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 A kérdező kommentje:
tegnap 17:49: a második variációra tudnál mennyiségeket is adni? Köszi elöre is.
2013. okt. 8. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!