Hogyan kell elkerülni, hogy a vaj alapú citromkérm készítésekor a vaj kicsapódjon, "megtúrósodjon"?
Figyelt kérdés
Már sokmindent kipróbáltam, mint pl lassan adagolni a vajat, vagy botmixerrel eldolgozni a rögöket, de sosem sikerült egyenletesre a krém, mindig benne voltak ilyen kis vajdarabkák. Arra tippelek, hogy a citromlé savassága csapja ki a vajat. Van ötletetek, hogyan lehet ezt elkerülni? Köszönöm előre is.2013. júl. 27. 17:55
1/1 anonim válasza:
Citromaromával csináld, a cukrászdákban sem lát a citromkrém igazi citromot (cukrász vagyok, tudom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!