Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Vágható krém süteménybe?

Vágható krém süteménybe?

Figyelt kérdés

Milyen (fözött) krémet tegyek olyan süteménybe, amiben magas krém (legalább 6 cm) van, hogy szépen szeletelhetö, vágható legyen? Ünnepi alkalomra kellene, ezért fontos, hogy szép is legyen.


Lehetöleg ne krémporos meg puddingos receptet írjatok, mert azt nem szeretjük.


Köszi, ha segít valaki.


2013. okt. 3. 19:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

[link]

bár nem főzött, de nagyon jó krém, szép marad, megbírja a tésztát és finom is, nem egyszer készítettem el

2013. okt. 3. 20:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi, nem tünik rossznak, ha nem ír senki fözött krémet, akkor lehet, hogy kipróbálom.
2013. okt. 3. 20:12
 3/13 anonim ***** válasza:
Az enyem sajnos pudingporos,de nagyon finom. Megfozom a pudingport tejszinnel, teszek bele vanilia aromat, rudat es vanilias cukrot majd tojasfeherje habbal vagy tejszinhabbal konnyitem. Ha csokis a krem akkor a vaniliak helyett etcsokit teszek bele vagy nutellat, de a tobbi ugyanaz. Volt mar,hogy fehercsokival keszult. En nem szeretem a tojassargas kremeket,ezert csinalom igy.
2013. okt. 3. 21:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszi a receptet. Egy kérdésem lenne: mit csináljak, mert nekem az ilyen krémek nem lesznek elég szilárdak, ha felvágom a süteményt, akkor "szétmászik", nem direkt folyik, de nem is kemény.
2013. okt. 4. 07:57
 5/13 anonim ***** válasza:
Kevesebb folyadekkal keszitsd a pudingos kremeket, vagy hasznalj zselatint hozza.
2013. okt. 4. 22:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet. Mennyi zselatint érdemes használni, hogy ne legyen betonszerü sem, meg folyekony sem?
2013. okt. 5. 22:03
 7/13 anonim ***** válasza:
Ezt latatlanba nehez, a krem mennyisegetol fugg, tapasztald ki,azt ajanlom,mert te tudod pontosan,milyen allagot akarsz elerni. Milyen sutit keszitesz?
2013. okt. 5. 22:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 A kérdező kommentje:

Két csomag puddingporból készült krém esetén, ha olyan állagot szeretnék, ami jól vágható (szépen megmarad az eredeti formában a krém felvágás után is) de evéskor nem gumis állagó, hanem krémes jellegü.


Kb ilyen kinézetüt szeretnék (az ottani recept nem sikerült, csak a kinézete az, ami nekem kellene):


[link]

2013. okt. 6. 08:39
 9/13 anonim ***** válasza:
Ez a krem nem hinnem,hogy zselatinos. Ha ilyet szeretnel akkor feherje felvert habjaval lazitsd inkabb. Nincs a kephez recept?
2013. okt. 6. 22:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 A kérdező kommentje:

NEm azt a receptet szeretném, hanem ilyen kinézetü süteményt. A tojáshab nem vált be, mert nem marad vágható, hanem kimászik a krém a tészták körül.


Azt szeretném tudni, hogy ha két csomag puddingporból készitek krémet, mennyi zselatin kell bele, hogy olyan legyen a kinézete, mint a képen lévö.

2013. okt. 7. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!