Vágható krém süteménybe?
Milyen (fözött) krémet tegyek olyan süteménybe, amiben magas krém (legalább 6 cm) van, hogy szépen szeletelhetö, vágható legyen? Ünnepi alkalomra kellene, ezért fontos, hogy szép is legyen.
Lehetöleg ne krémporos meg puddingos receptet írjatok, mert azt nem szeretjük.
Köszi, ha segít valaki.
bár nem főzött, de nagyon jó krém, szép marad, megbírja a tésztát és finom is, nem egyszer készítettem el
Két csomag puddingporból készült krém esetén, ha olyan állagot szeretnék, ami jól vágható (szépen megmarad az eredeti formában a krém felvágás után is) de evéskor nem gumis állagó, hanem krémes jellegü.
Kb ilyen kinézetüt szeretnék (az ottani recept nem sikerült, csak a kinézete az, ami nekem kellene):
NEm azt a receptet szeretném, hanem ilyen kinézetü süteményt. A tojáshab nem vált be, mert nem marad vágható, hanem kimászik a krém a tészták körül.
Azt szeretném tudni, hogy ha két csomag puddingporból készitek krémet, mennyi zselatin kell bele, hogy olyan legyen a kinézete, mint a képen lévö.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!