Fejes káposzta hatékony kettévágásához ötletek?
Figyelt kérdés
Hiába éles a késem, mindig olyan nehéz kettévágni a káposztát, mert a kés "beleragad".2013. máj. 22. 12:43
1/6 anonim válasza:
Elsőnek vágd körbe a késsel, ha ezzel megvagy akkor utána mélyebben vágj bele, ha beértél a közepébe ott már könnyebb vágni.
Én pikk pakk elvágom még életlen késsel is.
2/6 anonim válasza:
Mindenképpen olyan kés legyen, ami hosszabb, mint a káposzta átmérője.Egy határozott mozdulattal kb. középen belevágod, majd egy kicsit ékeled jobbra-balra, végül a kés végére nehezedsz, és lenyomod.Mindezt vágódeszkán, és ránehezedni kizárólag nyitott tenyérrel!
3/6 anonim válasza:
Belenyomom a kést, amíg beleszorul, aztán mint a tuskót amikor hasogatom, késsel együtt hozzácsapom a pulthoz.
4/6 anonim válasza:
A 2-es módszere!
Akármiben "megáll" a kés, és nem megy tovább, elő a klopfolót, a klopfoló fokával a kés fokára a hegye felől ráütsz egyet-kettőt, rögtön túllendült a nehezén. :))))
5/6 anonim válasza:
Én is úgy szoktam, hogy fogok egy hosszú és kicsit vastagabb kést, beleszúrom a közepébe, és hasgatom mint a fatuskót, de általában nekem kettétörik! :)
6/6 anonim válasza:
Hát az urad mi a francért tart stihlt a háznál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!