Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Agyag káposzta savanyúsító?

Agyag káposzta savanyúsító?

Figyelt kérdés
Miért tűnik el a víz az edény tetejéről?
2012. dec. 21. 18:46
 1/5 anonim ***** válasza:

1 tipp - meleg van a lakásban és elpárolog

2 tipp - repedt az edény pereme és lefolyik


Több elképzelésem nincs.

2012. dec. 21. 19:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:

Most ki lett téve a spejzbe és ott is eltűnik.

A repedést megnézem. Köszi a tippeket.

2012. dec. 21. 19:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Azért, mert a belsejéböl erjedéskor gázok távoznak és a keletkezett nyomáshiány a vájatba belülre szivja a vizet. Ha leemeled a fedelet, akkor visszafolyik a helyére és megint ott lesz - majd egy idö múlva újra belülre szívódik.
2012. dec. 21. 20:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Az elözö jól irta, még csak annyit füznék hozzá, hogy ennek a fajta edénynek igy kell, hogy legyen, ez jelzi, hogy normálisan erjed, savanyodik a káposzta.
2012. dec. 21. 22:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 doboszoli ***** válasza:
Étolajat önts a víz helyére, az nem párolog el, viszont ugyanúgy "kotyog" az edény.
2012. dec. 22. 05:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!