Miben tároljam a kenyeret, kiflit, zsemlét, hogy ne száradjon ki olyan hamar? (Legalább másnapig maradjon puha)
Figyelt kérdés
Fa kenyértartóm van, de nem vagyok megelégedve vele. Tippek?2009. szept. 15. 10:41
1/4 anonim válasza:
Én kendőben tartom.
De nem veszek ilyen tescos és hasonló pékárut. A péknél veszek 3 kilós kenyeret, vajaskiflit. Azok 1 hétig is jók. Ezeket a vizes, felfújt áruházi cuccokat akármiben tárolhatod, másnap már mehetnek a zsemlemorzsába mert vagy kemények, vagy nyúlnak mint a rétes.
2/4 anonim válasza:
Szia!
Ha zacskóban tárolod, puha marad.
(Egyébként egyetértek az előzővel: nagyon gyatra a minőség!)
3/4 A kérdező kommentje:
köszi! Én is zacskóban teszem a fa kenyértartóba, másnapra mégsem olyan jó. Általában péknél vásárolok, a multiknál nem nagyon szoktam. Le is fagyasztom sokszor. Majd próbálkozom a konyharuhába való csomagolással.
2009. szept. 15. 18:01
4/4 anonim válasza:
En is zacskoban vagy szatyorban tartom,de ha van konyhaszekrenyed ami jol zarhato akkor tedd oda szatyrostul,nekem2-3 napig puha marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!