Hogyan tároljam a pogácsát, hogy ne száradjon meg, hanem puha legyen?
Figyelt kérdés
2009. dec. 23. 14:25
1/4 anonim válasza:
Szerintem a terítős módszer egész jó erre. Itthon mindig így van és eddig soha sem keményedett meg a terítő alatt.
2/4 anonim válasza:
Én műanyag edénybe szoktam,rá a tető és nem szárad meg :)
3/4 anonim válasza:
ha kiszáradt tedd be a mikróba, amíg meleg, addig puha
4/4 anonim válasza:
Recepttől is függ, hogy meddig marad puha a pogácsa. A liszthez amit használsz, legalább fele mennyiségű zsiradék menjen, plusz tejföl. Így a pogácsa akár 3 napig is puha marad zacskózás nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!