Hogyan tároljátok a pogácsát?
Figyelt kérdés
hogy megsütés után is olyan jó morzsás maradjon (krumplis pogácsa)2010. júl. 24. 14:38
2/13 A kérdező kommentje:
a fenti válaszhoz, mi nem vagyunk olyan zabálósok mint talán a te családod.:)
2010. júl. 24. 14:50
3/13 anonim válasza:
Műanyag tárolódobozba zárom. A lényeg, hogy zárd le valami fedővel, hogy ne száradjon ki.
4/13 A kérdező kommentje:
A müanyagdobozban olya kicsit gumis lesz és nem marad ropogós morzsás.
2010. júl. 24. 15:04
7/13 anonim válasza:
Én egy adagot elöl hagyok tálon, konyharuhával lefedve, a többit pedig lefagyasztom. Ha másnap, harmadnap, amíg még van megint kedvünk szottyan rá, a mikroban mérettől függően 2-3 perc alatt kiolvad és olyan friss, mint sütés után.
8/13 anonim válasza:
én is a nejlon zacsira szavazok
9/13 anonim válasza:
Üvegtálban, konyharuhával letakarva.
10/13 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok. Mi annyit sütünk, hogy aznap, de legkésőbb másnap elfogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!