Hol/Hogyan tartsam, hogy ne száradjon ki a tészta?
Figyelt kérdés
Tegnap sütöttem pizzás rudat. Nejlonba húztam, de már nagyon kemény :( Pedig még egy napig tartogatnom kell. Valakinek van valami ötlete? Előre is köszönöm!
(Elnézést, ha buta kérdés, de még nagyon kezdő szakács vagyok.)
2009. jún. 22. 07:45
1/3 anonim válasza:
Sehogy.A tészta félék sütéskor elvesztik nedvesség tartalmuk nagy részét,amit a tárolás során tovább veszít. Nem nagyon lehet újra puhítani, a száraz kenyeret sem tudod újra puhává tenni,melegítéssel csak pillanatokig lesz puha után még szárazabb lesz.
2/3 anonim válasza:
Máskor a legjobb, ha rögtön, miután kihült, lefagyasztod és csak akkor olvasztod ki, amikor enni akarjátok. Akkor lehet a mikroban is kiolvasztani, vagy a sütöben átforrósitod.
Ha már kicsit megszikkadt, akkor csavard elöször nedves (erösen kicsavart) ruhaszalvétába egy fél órára, utánna süsd át a sütöben röviden.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Első: ettől tartottam :( Második: köszönöm, megpróbálom!
2009. jún. 22. 09:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!