Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hol/Hogyan tartsam, hogy ne...

Hol/Hogyan tartsam, hogy ne száradjon ki a tészta?

Figyelt kérdés

Tegnap sütöttem pizzás rudat. Nejlonba húztam, de már nagyon kemény :( Pedig még egy napig tartogatnom kell. Valakinek van valami ötlete? Előre is köszönöm!


(Elnézést, ha buta kérdés, de még nagyon kezdő szakács vagyok.)


2009. jún. 22. 07:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy.A tészta félék sütéskor elvesztik nedvesség tartalmuk nagy részét,amit a tárolás során tovább veszít. Nem nagyon lehet újra puhítani, a száraz kenyeret sem tudod újra puhává tenni,melegítéssel csak pillanatokig lesz puha után még szárazabb lesz.
2009. jún. 22. 08:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Máskor a legjobb, ha rögtön, miután kihült, lefagyasztod és csak akkor olvasztod ki, amikor enni akarjátok. Akkor lehet a mikroban is kiolvasztani, vagy a sütöben átforrósitod.


Ha már kicsit megszikkadt, akkor csavard elöször nedves (erösen kicsavart) ruhaszalvétába egy fél órára, utánna süsd át a sütöben röviden.

2009. jún. 22. 08:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Első: ettől tartottam :( Második: köszönöm, megpróbálom!
2009. jún. 22. 09:06

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!