Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Igaz az, hogy miután a muffin...

Igaz az, hogy miután a muffin megsült, meg kell locsolni tejjel vagy vízzel, hogy ne száradjon ki?

Figyelt kérdés
2008. máj. 21. 12:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szoktam locsolgatni. Még sosem száradt ki.
2008. máj. 21. 12:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem hallottam még róla. Nekem nem száradtak még ki a muffinok.
2008. máj. 21. 13:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Sosem hallottam ilyenrőr, és nálam sosem száradtak ki. Nem igaz!
2008. máj. 21. 13:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim válasza:
100%
miután megsült meg kell enni az összeset:D
2008. máj. 21. 17:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne locsold meg tejjel, de főleg ne vízzel. Szerinted mi lenne belőle. Egyébként szokták meglocsolni esetleg egy kis likőrrel, vagy ízesített cukorsziruppal, de ezekből is csak egy-egy kiskanálnyit kell tenni rájuk.

A muffin frissen a legjobb, még langyosan. Két-három nap alatt persze kiszárad, de addig nem szokott maradni. A likőrös vagy szirupos locsolás is csak ízesítés miatt van, nem azért, hogy ki ne száradjon!

2008. máj. 27. 21:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A kelt tésztákat szokták megkenni kis vízzel, de nem locsolni. Én mondjuk azokat sem szoktam.
2008. máj. 28. 11:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én sose szoktam meglocsolni, mer attól szétázik. :D Nekem finom, puha, és omlós, nekem nem kell smmit se locsolni. És nekem igy is marad 3 napig is. :D Ne locsold
2008. máj. 31. 11:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim válasza:
100%
takard le valamivel úgy nem szárad ki:)
2008. dec. 18. 22:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 A kérdező kommentje:
az a baj,hogy rettentő nehéz és sűrű lesz a tésztája,nem omlós,ettől is érzem szárazabbnak,de más csomó receptet kipróbáltam és minddel nehéz,fullasztó lesz. mit csináljak?!
2008. dec. 23. 19:32
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
gyorsan kell dolgozni mert ha túl sokáig kevered a hozzávalókat akkor tul sürü lesz a tészta ha pedig nem rakod be rögtön a formába majd a sütőbe akkor egy kicsit áll.Mind a kettő miatt lehet sürü a tészta.vagy még az is lehet,hogy nem megfelelő állagu tésztát készitesz,kicsit folyósnak kell lennie
2009. okt. 28. 10:50
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!