Miért ragadt be a teflon sütőformába a tészta, ki kell e vajazni és lisztezni?
Figyelt kérdés
#teflon sütőforma
2013. febr. 3. 08:31
1/3 anonim válasza:
persze de meg ennel is jobb ha nedvesitett sutopapirt teszel bele.
2/3 anonim válasza:
Csak vajazni. És amíg nem töltöd bele a tésztát, addig tedd hidegre a kivajazott formát.
3/3 gungasam válasza:
Azért ragad bele mert a tészta ragadós. A legtöbb sütemény recept le is írja, hogy a tepsit vagy sütőlemezt előre kezelni kell lesülés ellen. A teflonos duma csak kábítás, valahogy el kell adni azt a k#rvadrága cuccot is.A közönséges zománcozott bádog tepsiben sem sül oda jobban.Nekem is volt, nemrég dobtam ki mert rozsdásodni kezdett néhol..A mamám 50-es évekbeli zománcos tepsijét használom és semmi gondom vele...(csak le ne verjem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!