Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan kell csinálni egy nem...

Hogyan kell csinálni egy nem vastag rántást?

Figyelt kérdés
2009. szept. 2. 09:25
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Ha a sűrű rántásra gondolsz, akkor több olajjal. De nem értem mi az hogy vastag rántás... :(
2009. szept. 2. 10:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Én sem:( A nagymuter mondta.
2009. szept. 2. 10:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A zsírba csak kevés lisztet teszel,akkor lesz vékony a rántás.A vastag,ha sok benne a liszt.
2009. szept. 2. 10:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
pontosan... a zsiradék és a liszt aránya. Sok liszt vastag, kevés liszt -vékony rántás.
2009. szept. 2. 11:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek!

Azt hiszem talán sikerült:D

(Életem első réntása:D)

2009. szept. 2. 11:56

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!