Rántást hogyan kell csinálni? (krumpli főzelékhez? )
Figyelt kérdés
Tudom nem valami bonyolult dolog, de fogalmam sincs, 10ev olaj és 5ek liszt és egy kis pirospaprika?Meddig kell főzni?
Köszönöm a válaszokat
2010. dec. 16. 09:31
1/9 anonim válasza:
mennyit akarsz csinálni??ez kicsit soknak tünik....amugy én habarni szoktam.
2/9 A kérdező kommentje:
Hát vagyunk 6an úgy hogy jó nagy adag kell:)
Legalábbis nagymamám mindig így csinálta (úgy emlékszem)
2010. dec. 16. 09:38
3/9 anonim válasza:
Elkezded melegíteni az olajat majd zutty bele a lisztet és kevergeted míg barnáska színű nem lesz az egész .
Ezután lekapod a tűzről és belekevered a pirospaprikát . És kész.
4/9 anonim válasza:
Én hidegen szoktam beletenni a lisztet, mert úgy könnyebb csomómentesre keverni.
5/9 anonim válasza:
Én is a hideg olajba teszem a lisztet, többi stimt.
6/9 anonim válasza:
és hideg vízzel csomómentesre keverni.ha nem sikerülne teljesen csomómentesre keverni, ereszd át egy teaszűrőn.
7/9 anonim válasza:
krumplifőzeléket nem rántani kell hanem habarni tejfölösen.
9/9 anonim válasza:
folytatom:) vagy nem KELL kérdése, hanem SZOKÁS !
tudod a mondást, ahány ház, annyi szokás.
pl a mi családunk is rántással szeret minden főzeléket,
tejfölt aki kér, az asztalnál tesz a tányérjába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!