Mivel szoktátok összetakarítani a nyers kelt tészta maradványait?
Már sokadjára találom szembe magam azzal, hogy ha vízzel érintkezik, undorító ragacsos "izé" lesz belőle.
A pultot sem tudom mivel letörölni, a konyhai szivacsok és rongyok utána használhatatlanok lesznek, nem tudom rendesen kimosni őket.
Pedig elég gyakran csinálok kalácsot, most sült ki a fahéjas csiga, és megint ugyanaz...
Hú, a belisztezett edény!
Ez mekkora ötlet!
Megmenekültek a szivacsaim!
Amúgy a gyerekek falták a "nem túl megkelt" csigákat is. Még közölték is, hogy mennyire finom!
Nekik úgy látszik mindegy, csak fahéj legyen meg cukor. :o)
Köszönöm Nektek!
A lisztezés tényleg jó.
Ezen kivül ami segit, ha hagyod kicsit száradni, akkor kevésbé kenödik.
A pultról meg könnyen le tudod tisztitani, ha veszel olyan tisztítópengét, amit a kerámia tüzhelyekhez használnak - azzal egyszerüen letolod a felületröl a tésztamaradékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!