Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Le van reszelve a torma....

Le van reszelve a torma. Elrakása: hogyan?

Figyelt kérdés

Most reszeltem kb 30~40 dkg-t...kis üvegek elmosva.

Hogy rakjuk el? Sóval? Ecettel? Olajban? Cukor(is)kell bele? Tartósító?

Aki csinálta már,kérem írjon!

(majonézzel nem szeretem,csak "simán")


2012. dec. 2. 16:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Csak só és ecet.
2012. dec. 2. 16:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Én cukros-ecetes lében szoktam. 40 deka elég sok, egy csipet Na-benzoát kell bele, ha tovább akarod tartani néhány hétnél.
2012. dec. 2. 17:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Cukros-ecetes lét csinálsz. A már lereszelt tormát bele kanalazod az üvegekbe, nem kell szorosan, összenyomva belerakni. Aztán a cukros-ecetes lével színültig feltöltöd és a tetejét jó erősen rácsavarod.

A cukros-ecetes lé hideg is lehet.

2012. dec. 3. 12:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!