Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan lehet a tormát úgy...

Hogyan lehet a tormát úgy megpucolni és reszelni, hogy ne csípjen annyira?

Figyelt kérdés

2012. nov. 29. 20:01
 1/4 W. Tamás válasza:
Védőszemüvegben.
2012. nov. 29. 20:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Gázálarcban.
2012. nov. 29. 20:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
a hagymánál abszolut beválik nekem, ha vizet tartok a számban, próbáld ki, lehet a trománál is hasznos
2012. nov. 29. 20:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Én húsdarálón darálom le, nem reszelem. Én úszószemüvegben szoktam, először nejem kiröhögött, aztán én vígan daráltam a tormát, ő meg alig bírt megmaradni a konyhában :) A vizes trükk hagymánál bejön, de tormánál nem az igazi. Az úszószemüveg jól zár, tudom ajánlani :)
2012. nov. 30. 08:03
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!