Az új burgonyát, hogy kell megpucolni?
Figyelt kérdés
2012. máj. 11. 23:11
2/13 Mátyás3 válasza:
Késsel lekapargatod a héját, könnyel lejön nagyon. Utána ilyen rózsaszínes lesz.
3/13 anonim válasza:
Ha egy erős szivaccsal megdörzsölöd folyó víz alatt, az is elég.
5/13 Shai-Hulud válasza:
Utolsó, ez azt jelenti, hogy késsel meghámozod??? Az vétek, sőt bűn!!!
Az újburgonyát (mint azt előttem számosan írták) csak kaparni, dörzsölni szabad, hiszen olyan gyenge héja van, hogy így is lejön.
És nagyon finom tud lenni! :-)
6/13 anonim válasza:
De ajánlatos vékony kesztyűt húzni, mert nagyon összefogja a kezet.
7/13 anonim válasza:
Én egy új mosogatószivaccsal (dörzsivel) tisztítom, a szivacsra (asztali, szemcsés) sót szórok.
8/13 anonim válasza:
Igen, a #4-es válaszoló elkövette a második világháború óta az emberiség elleni legnagyobb bűntettet, ami az újburgonya tisztítását illeti (komolyan ne vedd ☺).
A magam részéről csak megmosom, főzés közben szépen leázik a héja.
9/13 anonim válasza:
Én vagyok a bűntettet elkövető. :)
Eluntam, hogy szemem-szám telement a krumpli levével, meg a kezemet is úgy összefogta, mire lekapartam, hogy inkább vétkezek...
10/13 anonim válasza:
Zöldségpucolóval szoktam, mint a rendes krumplit, meg minden mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!