A nyers burgonyát le lehet vagy ti le szoktátok fagyasztani?
Figyelt kérdés
2012. máj. 10. 11:04
1/4 anonim válasza:
Fagyasztás után felhasználhatatlan, sőt főzve sem érdemes lefagyasztani. Ha csak így tudod tartósítani, akkor csinálj elősütést. De ezt előbb kis mennyiséggel tapasztald ki, nekem második próbálkozásra sikerült olyan fokú elősütést elérni, hogy fagyasztás után felhasználható legyen. Ha más célra akarod, pl. új krumpli szezonban, gombócnak, akkor felejtsd el.
2/4 anonim válasza:
nálunk volt már rá példa, hogy a sült krumplihoz túl sok krumplit pucoltunk illetve szeletünk fel és ami nem kellett lafagyasztottuk... semmi baja nem volt, simán ki lehetett sütni vagy főzni a fagyasztás után is.
3/4 anonim válasza:
Az első válaszolóval értek egyet!
4/4 anonim válasza:
Nekem sem sikerült még sem sülve, sem főve, sem nyersen. Ne bajlódj vele. Ha nincs megpucolva, rakd a hűtő aljába,
eláll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!