Cukkinit reszelve lefagyaszthatom?
Figyelt kérdés
...pl. cukkinifasírtnak, stb. jó lesz, ha kienged?
Köszönöm!
2012. aug. 10. 11:41
1/3 anonim válasza:
A lefagyasztott tökféleséget még fagyott állapotban szoktuk belerakni vagy a forróvízbe (ha főzelék), vagy a forró zsírba (olajba) ha panírozott.
Ha lefagyasztás után engeded, hogy szoba-hőmérsékleten kiengedjen, nem fogsz tudni vele mit kezdeni, össze-esett, vizet-eresztett, valami kezelhetetlen lágy anyagot fogsz kapni.
Akkor inkább gyúrd meg most fasírozottnak, és úgy fagyaszd le, amikor kiszeded, bele a forró olajba-zsírba, és szépen ki tudod sütni. Úgy nagyobb esélyt látod arra, hogy nem feleslegben foglalja a helyet a fagyóban.
2/3 anonim válasza:
egészen nyugodtan lefagyaszthatod!
3/3 anonim válasza:
Az elsönek van igaza, ha csak reszelve fagyasztod le, akkor föteléknek jó, de másra nem. Viszont ha elöre összeállitod, akkor úgy lefagyasztható, és ha fagyosan kezded sütni, akkor olyan lesz, mint a frissen készitett. Arra viszont figyelj a sütésnél, hogy SOK olajban süsd és egyszerre csak nagyon keveset tegyél bele, hogy ne hütse ki az olajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!