A fasírtnak bekevert húst lefagyaszthatom?
Figyelt kérdés
Mármint nem bepanírozva, hanem csak a zsemlével, tojással, fűszerekkel összekevert darált húst. Sajttal-baconnel töltött pulykafasírtot készítettem, és megmaradt némi hús, amire most nincs szükség.
(Kicsi a fagyasztóm, és majdnem tele van, úgyhogy az a verzió, miszerint panírozom, tálcára téve keményre fagyasztom, aztán bezacskózom, nem működik. :S)
Előre is köszönöm a segítséget!
2011. okt. 21. 20:31
3/6 anonim válasza:
Én nem szoktam panírozni semmilyen fasírtot,mert nem szeretjük így. Lefagyaszthatod így is,de ha kisütöd,akkor elég egy zacskóba téve lefagyasztani. Ha enni akarod,akkor
akár szobahőmérsékleten akár mikróban kiolvasztod és ehetitek.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, husi ment a fagyasztóba, Nektek pedig a zöld mancs! :)
2011. okt. 21. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!