Azt a levest, amiben sok tejszín és zöldség van, lefagyaszthatom?
Figyelt kérdés
2010. máj. 25. 08:43
1/4 anonim válasza:
Nem lesz jó, ha felolvad.Olyan túrós, vagy milyen lesz, és a zöldség is plötty.Egyszóval:gusztustalan lesz.
2/4 anonim válasza:
Igen,lefagyaszthatod. Túrós csak akkor lesz,ha bolti tejföl van benne, a főzőtejszíntől nem. Ha lehet,mikróban melegítsd fel. Én szinte minden levest lefagyasztok,és mindegyik jó.
3/4 Főzős Laci válasza:
Lefagyaszthatod,de csak akkor,ha nincs benne olyan nyersanyag,ami már fagyasztásból került bele!
4/4 anonim válasza:
"Lefagyaszthatod,de csak akkor,ha nincs benne olyan nyersanyag,ami már fagyasztásból került bele!"
Ez nem igaz. Visszafagyasztani nem szabad, de itt azért kicsit másról van szó. Attól még, hogy lefagyasztott répából főzöd a levest, később a főzés után nyugodtan lefagyaszthatod. Mert volt közben egy főzés... (Ha csak simán előveszed a fagyasztott répát, kienged, visszafagyasztod... na EZT nem szabad!! De ha megfőzöd közben az egész más téma.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!